Poručivanje putem sajta, redovnim pozivom ili viber porukom na broj 060/0230-440. Isporuka paketa 2-4 radna dana.

Unibat, Italija

Unibat, Italija

Unibat je deo Italijanske kompanije Samauto koja radi distribuciju akumulatora na Evropskom tržištu više od 29. godina.Firma je osnovana 1984. god. kao glavni distributer akumulatora u centralnoj i južnoj Italiji.1994. godine Samauto počinje sa prodajom akumulatora za motocikle i postiže velike uspehe na domaćem tržištu i inostranstvu.

U 2005. godini je prodato više od 1.5 milion akumulatora za motocikle.Od 2005. godine Unibat snabdeva prestižne kompanije kao što su Benelli, Beta,Husqvarna,Ducati i Malaguti.Krajnji cilj kompanije je da se Unibat kumulatori koriste kao prva ugradnja u svim motociklima Italijanskih proizvođača.

 

UNIBAT je takođe sponzor Althea Racing (Ducati) tima čiji je vozač Španac Carlos Checa, koji u SBK takmičenju učestvuje od 2008. godine. U prošlogodišnjem šampionatu Checa je dominirao, pobedivši u ukupno 15 trka,a titulu je obezbedio na pretposlednjoj trci sezone na stazi Magny-Cours u Francuskoj.A pre toga se gotovo čitavu deceniju

takmičio u Moto GP šampionatu, najčešće na Hondinim i Yamahinim mašinama.

U 2013.godini UNIBAT je obnovio ugovor o sponzorstvu Althea Racing (Ducati) tima i novim pobedničkim putem pred sobom.

 

ZAŠTO KUPITI UNIBAT AKUMULATOR

UNIBAT akumulatori su idealni za motore, skutere, sanke kao i terenska vozila. UNIBAT  je akumulator visokih performansi, sa ili bez održavanja, otporan na vibracije i podrazumeva duži životni vek od ostalih što ga čini najpouzdanijim na tržištu. Pre upotrebe neophodno je pravilno formirati akumulator kao i kontrolisati nivo elektrolita i po potrebi doliti destilovanu vodu da bi akumulator imao što duži životni vek.

Karakteristike:

  • Specijalan dizajn koji je prilagođen svim vozilima;
  • Otpornost na vibracije;
  • Specijalne ploče i tanki separatori donose i do 30% više snage od običnih baterija;
  • Povećana izlazna snaga
  • Visoke performanse baterije.