Poručivanje preko sajta, redovnim pozivom, viber porukom na broj 069/1230-450. Isporuka 2-4 radna dana.
060/0230-440, 060/0230-047

Unibat, Italija

Unibat, Italija

Unibat je deo Italijanske kompanije Samauto koja radi distribuciju akumulatora na Evropskom tržištu više od 29. godina.Firma je osnovana 1984. god. kao glavni distributer akumulatora u centralnoj i južnoj Italiji.1994. godine Samauto počinje sa prodajom akumulatora za motocikle i postiže velike uspehe na domaćem tržištu i inostranstvu.

U 2005. godini je prodato više od 1.5 milion akumulatora za motocikle.Od 2005. godine Unibat snabdeva prestižne kompanije kao što su Benelli, Beta,Husqvarna,Ducati i Malaguti.Krajnji cilj kompanije je da se Unibat kumulatori koriste kao prva ugradnja u svim motociklima Italijanskih proizvođača.

 

UNIBAT je takođe sponzor Althea Racing (Ducati) tima čiji je vozač Španac Carlos Checa, koji u SBK takmičenju učestvuje od 2008. godine. U prošlogodišnjem šampionatu Checa je dominirao, pobedivši u ukupno 15 trka,a titulu je obezbedio na pretposlednjoj trci sezone na stazi Magny-Cours u Francuskoj.A pre toga se gotovo čitavu deceniju

takmičio u Moto GP šampionatu, najčešće na Hondinim i Yamahinim mašinama.

U 2013.godini UNIBAT je obnovio ugovor o sponzorstvu Althea Racing (Ducati) tima i novim pobedničkim putem pred sobom.

 

ZAŠTO KUPITI UNIBAT AKUMULATOR

UNIBAT akumulatori su idealni za motore, skutere, sanke kao i terenska vozila. UNIBAT  je akumulator visokih performansi, sa ili bez održavanja, otporan na vibracije i podrazumeva duži životni vek od ostalih što ga čini najpouzdanijim na tržištu. Pre upotrebe neophodno je pravilno formirati akumulator kao i kontrolisati nivo elektrolita i po potrebi doliti destilovanu vodu da bi akumulator imao što duži životni vek.

Karakteristike:

  • Specijalan dizajn koji je prilagođen svim vozilima;
  • Otpornost na vibracije;
  • Specijalne ploče i tanki separatori donose i do 30% više snage od običnih baterija;
  • Povećana izlazna snaga
  • Visoke performanse baterije.