Isporuka 2 do 4 radna dana. Troškovi isporuke su 400 din.
069/1230-450

Radnim danima 8-16, subotom 8-14 časova

IPONE, Francuska

IPONE, Francuska

Proizvođač ulja i maziva, IPONE, osnovan je 1985. godine u Francuskoj. Od osnivanja fabrika proizvodi i distribuira motorna ulja isključivo za motocikle, kao i proizvode za održavanje motora, quad, jet ski, karting itd ...). 
Proizvodi IPONE-a su priznati zbog svog neospornog kvaliteta. Kvalitet je potvrđen  na takmičenjima gde su izuzetan uspeh postizali motori koji su koristili ulja IPONE i ostale proizvode. IPONE je lider francuskog tržišta ulja i maziva, ali tu nije stao, on je vec osvojio tržišta 19 zemlja sveta, i dalje se širi. 
 
IPONE konstantno lansira nove proizvode, zahvaljujuci zdravom odnosu prema konkurenciji koja ga je motivisala da odgovori poslednjim tehnološkim dostugnucima i striktnim standardima upotrebe, kako ekološkim tako i tehničkim. Specijalizovan za motorizovana vozila na dva tocka IPONE proizvodi su 100% ulja za motocikle vodeći računa o specifičnostima motocikla (za integrisani menjač i naročito za kvačila koja su potopljena u ulju).  
 
Svi IPONE-ovi  proizvodi imaju serftifikate najviših standarda: API, JASO, NMMA i CCMC.

Za svoj program sprejeva IPONE je razvio proizvode za održavanje motora, i to posebno za svaki deo motora. Ovo je najkompletniji program proizvoda za održavanje motora koji se danas može naći na tržištu. 
 
Najzad, ambalaža u koju se pakuju IPONE proizvodi je moderna, inovativna i dizajnirana da istakne brand IPONE kao i da omoguci i olakša upotrebu ovih poizvoda. Uvek korak ispred konkurencije, npr. pakovanje sa integrisanim dozerom, sprejevi različtih zapremina, izgled pakovanja koji ulepšava radionice. 
 
IPONE-a vodi bivši motociklista i prodavac motora Frederik Fourgeaud koji je okupio oko sebe sposobne profesionalce i ujedinio ih u tim koji pobeđuje, sa motom „ The ground“. Pored cilja za visokim rastom  i razvojem u IPONE – u nisu zaboravili da saslušaju obicne ljude – svoje zaposlene, kupce dilere kao i sve potencijalne kupce ovog brenda koji je svaki dan sve prisutniji na globalnom tražištu.

 <<
1 2 3 4
>> 
 <<
1 2 3 4
>>