Kupovina bez obavezne registracije naloga!  Isporuka 2-4 dana

Opšti uslovi kupovine na prodavnici MotoKultivatori.com

07/11/2014
od strane Administrator MotoKultivatori.com
Opšti uslovi kupovine na prodavnici MotoKultivatori.com

INFORMACIJE O PRODAVNICI MotoKultivatori.com

Internet prodavnica MotoKultivatori.com bavi se prodajom rezervnih delova i prateće opreme za motore i malolitražne mašine koje se koriste u domaćinstvu, poljoprivredi, privredi, saobraćaju i transportu. Predviđeno za fizička i pravna lica.

Naziv, sajt, sadržaj MotoKultivatori.com je u vlasništvu preduzeća Micron Incorporated d.o.o.

PORUČIVANJE ROBE

Poručivanje robe dostupne u našoj prodavnici je moguće obaviti na više načina, a to su:

 • Poziv na broj 060/0230-440 (radnim danima u periodu od 8h do 16h, subotom do 14h)
 • SMS ili Viber poruka na broj 060/0230-440
 • E-mail poruka na email info@motokultivatori.com
 • Online poručivanje preko naše prodavnice

PORUČIVANJE POZIVOM

Poručivanje pozivom je moguće isključivo za vreme radnih dana u vremenskom periodu od 8 do 16 časova, odnosno od 9 do 14h subotom. Prilikom poziva od Vas će se tražiti najosnovniji podaci vezani za robu koju želite da poručite, kao i lični podaci potrebni za uspešnu isporuku paketa na Vašu adresu. Radi rasterećenja telefonske veze, molimo Vas da se informišete o specifikacijama dela koji želite da naručite (npr. tačna mera, model, broj šasije vozila, model motora, snaga motora..).

PORUČIVANJE SMS I VIBER PORUKOM

Podržavamo komunikaciju putem besplatnog VIBER servisa. Porudžbinu možete da napravite i putem VIBER/SMS-a, slanjem poruke na naš broj 060/0230-440. Poruka mora da sadrži sledeće informacije:

 • Ime dela/delova koje želite, kao i njihova količina
 • Vaše ime i prezime
 • Puna adresa
 • Broj kontakt telefona (može i više brojeva)

PORUČIVANJE PUTEM E-MAILa

Poručivanje robe je moguće slanjem poruke na naš email: info@motokultivatori.com. Poruka treba da sadrži sledeće podatke:

 • Ime dela/delova koje želite, kao i njihova količina
 • Vaše ime i prezime
 • Puna adresa
 • Broj kontakt telefona (može i više brojeva)

PORUČIVANJE PREKO SAJTA

Poručivanje preko našeg sajta je prilično jednostavno i intuitivno. Detaljnije uputstvo za korišćenje sajta i ceo proces naručivanja moćete videti klikom ovde.

Preporučujemo za sve nove korisnike kako bi se upoznali sa mogućnostima online prodavnice MotoKultivatori.com.

NAČINI PLAĆANJA

Cene na sajtu su maloprodajne, sa PDV-om. U zavisnosti od količine naručene robe, odobravamo rabat u visini od 5-15%. Plaćanje se vrši dinarski za domaći, odnosno u EUR. za strani promet.

POUZEĆEM
Kod plaćanja pouzećem narudžbu plaćate kuriru prilikom isporuke. Kurirska služba obavlja isporuku,a plaćanje se vrši gotovinom kod kurira.

AVANSNO, VIRMANSKI
Plaćanje se vrši uplatom na račun putem uplatnice ili elektronski. Nakon evidentirane uplate, paket se šalje a kurirska služba obavlja isporuku.

PAYPAL
Elektronsko plaćanje u EURO valuti uplatom na račun PayPal naloga. Za ovu opciju je neophodno posedovati PayPal nalog. Predviđeno je za plaćanja iz inostranstva i zemlje regiona. Nakon poručivanja, dobijate PayPal elektronsku fakturu, a nakon evidentirane uplate, paket se šalje. Troškovi isporuke variraju i kreću se od 15 eura, u zavisnosti od težine paketa.

WESTERN UNION
Plaćanje iz inostranstva u EURO valuti putem Western Union servisa. Nakon što poručite proizvode putem našeg sajta, dobićete instrukcije na vaš email na koje ime i koji iznos vršite uplatu. Nakon izvršene uplate, neophodno je poslati nam MTCN broj, koji dobijate prilikom uplate. Nakon toga se paket šalje putem DHL ili Pošte Srbije i stiže u roku od 5-15 radnih dana.

NAČIN ISPORUKE

Isporuka paketa je 2-5 radna radna računajući od dana naručivanja, bez obzira na koji ste način poručili robu. Isporuka se vrši putem kurirske službe BEX, POST EXPRESS i DHL, tako da ne morate da idete do pošte da bi ste preuzeli robu. Kurir ce doći kod Vas na datu adresu, doneti vam proizvode koje ste tražili. Cena isporuke paketa zavisi od velicine i težine paketa.

POVRAĆAJ DELOVA

Da bi smo sveli pogrešno narucivanje delova na minimum, za deo koji ste odabrali možete izvršiti upit preko email-a ili putem telefona i informisati se da li odabrani proizvod odgovara vašim potrebama. Povraćaj dela koji vam ne odgovara možete izvršiti u roku od 14 dana uz prethodnu najavu radi obaveštenja o vašem tekucem racunu na koji treba da se izvrši povrat novca. Proizvod koji se vraca ne sme biti ugrađivan ili oštećen i vraća se u originalnom, neoštecenom pakovanju.

U slucaju da neki od ovih uslova nije ispunjen (npr. proizvod je korišcen, oštecen, oštecena ambalaža i sl.) ili je ispunjen delimično, prodavac zadržava pravo da odbije povraćaj rezervnog dela ili da umanji iznos vracanja novca za procenat za koji smatra da je umanjena vrednost proizvoda.

POVRAT NOVCA

U slučaju da se radi povrat novca usled uvažene reklamacije u garantnom roku, potrebno je da nam kupac dostavi broj svog tekućeg računa u banci ili pošti i sredstva vraćamo na njegov račun.

ODRICANJE ODGOVORNOSTI

Svi proizvodi na sajtu www.motokultivatori.com nisu uvek dostupni na lageru. Većina jeste, ali u zavisnosti od sezone, potražnja za određenim proizvodima je veća, te je moguće da se neki traženi deo trenutno ne nalazi na lageru ili nabavci. U većini slučajeva se poštuje rok isporuke od 2-5 radna dana, ali ne možemo garantovati navedeni rok uvek za apsolutno sve proizvode.

Fotografije i opisi proizvoda su korišćeni iz kataloga uvoznika i dobavljača, nastojimo da budemo što precizniji u opisu i detaljnim karakteristikama i neophodnim informacijama potrebne za identifikaciju potrebnog dela, ali vam ne možemo garantovati da su apsolutno svi podaci tačni.