Kupovina bez obavezne registracije naloga!  Isporuka 2-4 dana

Korišćenje online prodavnice MotoKultivatori.com

MotoKultivatori.com je online prodavnica namenjena pre svega fizičkim, ali i pravnim licima koji žele da na lak, jednostavan i brz način dođu do željenih proizvoda. Proces kupovine je jednostavan, intuitivan, simulirajući nama već svima poznat svakodnevni način kupovine u prodavnicama, a sa koracima i detaljima na koje treba obratiti pažnju možete se upoznati u nastavku ovog teksta.

NAVIGACIJA

Na vrhu sajta, nalazi se navigacioni meni sa kategorijama proizvoda proizvoda koje možete kupiti u našoj prodavnici. Takođe, možete videti i pomoćni meni sa stranicama koje sadrže informacije i pomoć oko korišćenja sajta.

Korisnički meni je predviđen za sve korisnike koji poseduju otvoren nalog na MotoKultivatori.com

navigacija sajta motokultivatori.com

Proizvodi su grupisani u odgovarajuće kategorije. Klikom na svaku od njih možete imati uvid u njen sadržaj. Na taj način tražite željeni proizvod. Takođe, možete koristi i pretragu na našem sajtu.


Na levoj stranici svake kategorije postoji filter proizvoda. Filterom proizvoda smanjujete broj prikazanih proizvoda po uslovima koji ste zadali. Moguća je filtracija proizvoda po nameni ili funkciji, ceni, proizvođaču, dimenzijama.

filter proizvoda motokultivatori.com

Filter proizvoda, klikom na polje ispred naziva, uključujete filter i prikazuju se proizvodi koji ispunjavaju taj kriterijum.

NAČIN PRIKAZA PROIZVODA

Postoje 3 načina prikaza proizvoda unutar svake kategorije, to su MREŽNI PRIKAZ, REDNI PRIKAZ i LISTA. Kao uobičajna vrednost je postavljen MREŽNI PRIKAZ. Dugmiće možete videti na sledećoj slici:

izbor nacina prikaza proizvoda u kategoriji

Klikom na dugme, menja se način prikaza proizvoda unutar kategorije i taj način se pamti za Vas. Sledeći put kada otvorite naš katalog, način prikaza će biti zapamćen. Svaki način u odnosu na drugi ima svoje prednosti i mane, na Vama ostaje da izaberete Vama najadekvatniji način prikaza.

Pregled željenih proizvoda vrši se klikom na dugme "BRZI PRIKAZ" ili na fotografiju / naziv proizvoda

prikaz zeljenih proizvoda

Nakon što ste kliknuli na dugme za brzi prikaz proizvoda, otvoriće Vam se nov prozor sa informacijama o samom proizvodu, kao što su naziv, cena, proizvođač, kratak opis samog proizvoda. Kao što naziv kaže, ''BRZI PRIKAZ'' omogućava osnovni prikaz informacije o proizvodu u kratkim crtama. Za detaljniji prikaz proizvoda koji sadrži informacije o specifikaciji proizvoda, uputstvo i dodatne priložene dokumente dostupne za preuzimanje, kliknite na sam naziv proizvoda ili sliku proizvoda.

brzi prikaz proizvoda

Brzi prikaz proizvoda, bez napuštanja stranice kategorije prozvoda

Klikom na naziv ili fotografiju proivoda, otvoriće Vam se nova stranica sa detaljima željenog proizvoda.

detaljni prikaz proizvoda

Na stranici sa DETALJIMA PROIZVODA, možete videti više fotografija, veće rezolucije, detaljniji opis proizvoda, kataloške brojeve, specifikacije, kao i reklamno-demonstrativni snimak za navedeni proizvod.

Izbor proizvoda za kupovinu vršite klikom na dugme i dobićete obaveštenje da je Vaš proizvod uspešno dodat u korpu. Možete da menjate količinu željenih proizvoda, kao i neke druge vrednosti koji su specifični za određeni proizvod (npr. dijametar klipa i bolcne klipa za Tomos motore). Na isti način možete da birate više različitih proizvoda.

proizvodi sa opcijama

Proizvod sa dodatnim opcijama

Vaš proizvod će se pojaviti u Vašoj korpi koja se nalazi u gornjem desnom uglu stranice. Kada ste spremni da izvršite narudžbinu kliknite na jedno od dva polja.

pregled  i detalji korpe

Pregled sadržaja korpe

  • Klikom na "Pregled korpe" otvoriće vam se nova stranice gde možete da izvršite promene u sadržaju same korpe, ukoliko želite da menjate količinu nekog proizvoda ili da obrišete neki proizvod ukoliko ste se predomislili.
  • Klikom na "Naručivanje" otvoriće Vam se nova stranica sa formularom koji od Vas traži najosnovnije podatke za uspešno slanje paketa.

FORMULAR

Naručivanje možete izvršiti ukoliko ste već registrovani ili želite da se registrujete ili možete da naručite kao gost. Razlike su u tome što otvaranjem trajnog naloga imate mogućnost pregleda porudžbina, administriranje podataka, mogućnost sticanja periodičnih popusta i akcija, kao i lako i jednostavno poručivanje u narednom periodu. Ako poručujete kao gost, od Vas se traže samo osnovne informacije za isporuku paketa.

prijavljivanje i formular

Od Vas će se tražiti da ispounite formular i u zavisnosti gde se paket isporučuje (Država), imaćete drugačije opcije za plaćanje.